Jørgen Bratting

Styreleder

Møt Vår Styreleder: Jørgen Bratting

Jørgen Bratting er styreleder hos Probotic, og har en imponerende bakgrunn som spenner over flere ledende roller innen teknologi og administrasjon. Med en Mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI, og erfaring som daglig leder i teknologibedriften Resight AS, bringer Jørgen en unik blanding av teoretisk kunnskap og praktisk erfaring til bordet. Bratting har også en omfattende karriære fra forsvaret.


Som styreleder i Probotic er Jørgen ansvarlig for å veilede bedriftens strategi og sikre at alle beslutninger støtter langtidsholdbare og bærekraftige praksiser. Hans brede erfaring fra ulike ledelsesroller gir ham et solid grunnlag for å drive selskapets overordnede mål fremover.

  • Strategisk Tenker: Jørgen har bevist sin evne til å utvikle og implementere effektive strategier som forbedrer organisasjonens drift og markedsposisjon.
  • Leder for Endringsledelse: Med en dybdegående forståelse av endringsledelse, har Jørgen ledet flere team gjennom overganger og vekstperioder, alltid med et fokus på bærekraft og kvalitet.
  • Kvalitetsfokusert: Han er dedikert til kvalitetsstyring og har implementert flere initiativer som har forbedret prosesser og systemer i organisasjonene han har ledet.

Jørgen Bratting

PROBOTIC er i vekst, og søker flere profesjonelle team-medlemmer. Send gjerne inn en åpen søknad.