Mats Kristoffersen

Kunde og Serviceansvarlig

Møt Vår Kunde og Serviceansvarlig: Mats Kristoffersen

Mats Kristoffersen er Kunde og Serviceansvarlig hos oss, med en rik bakgrunn og bred erfaring fra salg, service, logistikk, og transport. Hans karriere har spennt over ulike roller, hvor han har utviklet solid ekspertise i kundehåndtering og service.

Som Kunde og Serviceansvarlig, er Mats ansvarlig for oppfølging av kunderelasjoner, inkludert håndtering av kommunikasjon og rapportering. Sikre leveranse av dokumentasjon og sørge for at tjenestene oppfyller avtalt kvalitet.

  • Teamspiller: Mats er kjent for sitt gode humør og evne til å arbeide effektivt både selvstendig og som del av et team. Han verdsetter samarbeid høyt og er rask til å tilpasse seg nye teamdynamikker.
  • Problem Løser: Han har en naturlig tilbøyelighet for å løse problemer raskt og effektivt, en egenskap som gjør ham uvurderlig når uforutsette situasjoner oppstår.
  • Kommunikativ: Mats' erfaring som selger og kundehåndterer har finslipt hans kommunikasjonsferdigheter, gjør ham i stand til å formidle tekniske detaljer klart og tydelig til både kollegaer og kunder.
Mats Kristoffersen

PROBOTIC er i vekst, og søker flere profesjonelle team-medlemmer. Send gjerne inn en åpen søknad.