TJENESTER

REN NOT

Med REN NOT garanterer vi alltid rene nøter, noe som sikrer et optimalt merd-miljø for fisken uten behov for spyleoperasjoner eller miljøskadelige impregneringer. Vår tjeneste omfatter et helautomatisert robotsystem som jevnlig holder nøtene rene, supplert med manuell overvåkning for ekstra sikkerhet.

Hovedfordeler med REN NOT:

  • Automatisert Rengjøring: Våre roboter opererer autonomt under vann for å forebygge og fjerner påbegynt begroing effektivt. Systemet tilpasser seg lokale forhold for best mulig resultat.
  • Manuell Overvåkning og Kontroll: Til tross for automatisering, har vi operatører klar til å gripe inn via fjernstyring for å håndtere eventuelle utfordringer som måtte oppstå.
  • Tilgang til Kundportal: Som kunde får du tilgang til vår portal hvor du kan se detaljerte bilder fra hver not, og følge med på notlinets tilstand i tilnærmet realtid.
  • Månedlige Statusrapporter: Vi leverer detaljerte rapporter hver måned som viser tilstanden og eventuelle tiltak som har blitt gjennomført på dine nøter.

Tilleggstjenester:

  • Partnerskap for Drift og Vedlikehold: Vi samarbeider med nøye utvalgte partnere for å sikre drift og vedlikehold av utstyret. Dette inkluderer tilgjengelighet av servicefartøy utrustet med lavtrykksspyling for rengjøring av vanskelig tilgjengelige områder som utvendige hjørner og luseskjørt.
  • Backup og Sikkerhetstiltak: Vår service inkluderer tiltak for å tilbakestille nøter til ren tilstand ved nedetid eller tekniske problemer. Avhengig av årsak kan dette inkludere tilleggskostnader.
  • Net Coating: Vi samarbeider med nøye utvalgte partnere som har miljøfokus på utvikling av spesialisert coating som sørger for økt levetid for nøtene, og gir bedre effekt av robotene uten å skade miljøet.

REN NOT sikrer ikke bare rene nøter, men bidrar også til å bedre fiskehelse.
Nøyaktige tall og endelige resultater vil varierer fra fjord til fjord på grunn av lokale forhold som strøm og arts-mangfold, men vår tilpasningsdyktige tilnærming, partnerskap og backup-systemer garanterer at vi holder vårt løfte om en REN NOT.

Velg REN NOT for en bærekraftig og effektiv løsning til ditt havbruk.

REN NOT

PROBOT

Undervanns drone utviklet i arktisk sammen med tusenvis av laks...