Over 1500 Enheter!

PROBOTIC Sikrer Årlig Produksjonskapasitet på Over 1500 Enheter Gjennom Strategisk Partnerskap med OEM Produsent.

December 3, 2023

Narvik, Norge – PROBOTIC AS, en aktør innen akvakulturteknologi, har inngått en samarbeidsavtale med en anerkjent europeisk OEM-produsent for å sikre en årlig produksjonskapasitet på over 1500 autonome undervannsfartøy (PROBOTER)

Den første leveransen fra produsenten består av 15 enheter, som skal gjennomgå grundige kvalitetskontroller og brukes til produksjonslinjeoptimalisering. Produsenten har en stor park av avanserte CNC-maskiner og store profesjonelle produksjonslokaler. Produsenten produserer høy-teknologiske produkter til det europeiske markedet.

"Produsenten har allerede kommet med forbedringsforslag til vårt design med tanke på produksjon, kvalitet og levetid," sier Mikkel, Grunnlegger av Probotic. "Med denne produksjonskapasiteten sikret, kan vi nå fokusere på optimalisering av PROBOTENE og forbedring av leveransene våre."

Fordeler ved Partnerskapet

Dette partnerskapet bringer med seg flere fordeler:

  1. Forbedret Kvalitet: OEM-produsentens ekspertise sikrer at PROBOTIC's produkter er robuste og pålitelige for våre kunder.
  2. Økt Kapasitet: Produksjonskapasitet på over 1500 enheter årlig gjør det mulig for PROBOTIC å møte økende etterspørsel effektivt.
  3. Innovasjon: Samarbeidet fremmer kontinuerlig produktutvikling, noe som sikrer at PROBOTIC kan tilby de fremtidig beste løsnignene.

Bekjempelse av Begroing

Begroing, akkumuleringen av mikroorganismer, alger og dyr på undervannsstrukturer, er en stor utfordring innen akvakultur. Dette problemet truer fiskevelferd og produktivitet, samt miljøet gjennom bruken av kjemikalier for bekjemping. PROBOTIC’s PROBOT er designet for å opprettholde rene nøter uten bruk av skadelige kjemikalier eller rengjøring slik som spyling eller børsting.

Skaleringsinitiativ og Implementering

Etter å ha startet sine første kommersielle leveranser, fokuserer PROBOTIC nå på skalering og implementering. Selskapet planlegger å levere 50 PROBOT-enheter innen utgangen av 2024, som en del av en større skaleringsstrategi som inkluderer optimalisering av flåtestyring. Dette er en respons på kunders behov for løsninger som kan implementeres på tvers av ulike anlegg og i større volum.

Miljømessig og Økonomisk Innvirkning

Denne ekspansjonen har positive effekter på bærekraft. Økt tilgjengelighet av PROBOT gjør at flere fiskeoppdrettsanlegg kan ta i bruk ikke-invasive biofouling-løsninger, og kutte ut bruken av høytrykk-spyling. Dette forbedrer helse- og vekstforholdene for fisk og bidrar til bevaring av marine økosystemer ved å redusere bruk av kjemiske antifoulants.

Konklusjon

PROBOTIC’s økning i produksjonskapasitet gjennom partnerskapet med en ledende OEM er et betydelig skritt mot mer bærekraftig akvakultur. Etter hvert som vi fortsetter å innovere og skalere, inviterer vi bransjen og våre interessenter til å bli med på denne reisen mot ren akvakultur. Følg med for flere oppdateringer når vi går inn i denne spennende fasen av vekst og utvikling.

For ytterligere informasjon, kontakt PROBOTIC på e-post info@probotic.no

Flere nyheter