Nytt teammedlem fra Cambridge

Probotic henter ekspertise på maskinlæring og maskinsyn fra Cambridge!

August 4, 2021

Nytt teammedlem fra Cambridge!

Probotic henter ekspertise på maskinlæring og maskinsyn fra Cambridge!

Probotic AS utvikler autonome droner for havbruksnæringen ved å bruke kunstig intelligens til rengjøring og inspeksjon av nøter i havbruksnæringen automatisk.

Vi har hentet ekspertise innen AI-programmering fra Cambridge for å styrke teamet. Lasse Falch Sortland er nå ansatt som programvareingeniør ved Probotics avdeling i Trondheim. Han har en Master of Science i kunstig intelligens fra University of Essex. Han bor for tiden i Cambridge, men vil snart flytte nordover for å slutte seg til oss i Trondheim. Lasse har erfaring med autonome kjøretøy og AI-utviklingssyklusen på innebygde enheter, fra datainnsamling til modellimplementering.

Illustrasjon av hvordan Probotic planlegger Hull-deteksjon.CEO Mikkel Pedersen er glad for å ha Lasse på teamet; «Lasse bringer med seg essensiell ekspertise til vår programvareavdeling. Vi vil fortsette å bygge vår kompetanse innen kunstig intelligens og maskinsyn. Det var mange kvalifiserte søkere med bred internasjonal bakgrunn. Vi er veldig begeistret for at Lasse nå er en del av vårt team på Probotic og deler vår visjon om å lage teknologi for en renere fremtid.»

Flere nyheter