Ny elektronikkingeniør hos PROBOTIC!

‍Håvard Jakobsen ansatt som elektronikkingeniør i PROBOTIC

August 1, 2022

PROBOTIC AS utvikler autonome droner for havbruksnæringen ved å bruke kunstig intelligens til automatisk rengjøring av nøter. I høst ble Håvard Jakobsen en del av Probotic-teamet.

Om Håvard

Håvard har en B.Sc. i industriell elektronikk fra UiT og har arbeidet i Forsvaret med reparasjon og testing av kommunikasjonsutstyr samt utvikling av oppgraderinger for militære kjøretøy. Han søkte etter nye og unike muligheter i en mindre bedrift eller oppstartsbedrift, og PROBOTICs jobbannonse var midt i blinken for ham.

"Jobbannonsen fra PROBOTIC var utvilsomt den mest passende og interessante for meg," sier Håvard.

Perfekt match

PROBOTIC fant også Håvard svært interessant – hans bakgrunn, erfaring og personlighet passet perfekt for selskapet.

"Da Håvard forklarte hvordan han 3D-printet sin egen 3D-printer, forstod jeg at han hadde eksepsjonelle ferdigheter og måtte bli en del av PROBOTIC-teamet," sier CEO Mikkel Pedersen. Etter de første månedene er Håvard nå et verdsatt teammedlem som bidrar til et utmerket arbeidsmiljø og gir stor fart til vår utvikling.

Håvards rolle i Probotic

Håvard vil være ansvarlig for elektronikken i systemets maskinvarearkitektur. Han jobber med design, spesifikasjon, skjema, PCB-layout og dokumentasjon, samt hjelper til i verkstedet. Overgangen fra standard prototypeelektronikk til mer robuste og funksjonsspesifikke elektroniske systemer ledes nå av Håvard.

Håvard Jakobsen hos Probotic AS

Velkommen, Håvard Jakobsen!

Vi er glade for å ha Håvard med oss i PROBOTIC-teamet og ser frem til hans fortsatte bidrag til vår misjon om ren akvakultur.

Flere nyheter